HTML

Kornélete

Kornográfia, kornmentár-tár a mai KOR Nevelése végett.

Friss topikok

Linkblog

2009.09.13. 18:09 Falconking

Felvidéki falfirkászok, szevasztok!

Hátazúgyvolt, hogy felmentem az nagy youtube videómegosztó portálra a minap és rákerestem a hazai rapzene fenegyerekére, Sub Bass Szabira, ugyanis meg akartam nézni, hogy élőben is ugyanolyan végtelenhez erősen tartó sebességel pörög-e a nyelve, mint stúdióalbumain. Ekkor találtam rá új számára: Mista Slota. Na ezt megnézzük, ennek politikaszaga van, erről hallanom kell. Az élmény leirhatatlan. Olyan politikusokat/értelmiségieket kenterbe verő nyugalommal, objektivitással, éleslátással értékeli az eseményeket, hogy erre már alig találok szavakat. A szám állítom, hogy jobban előhozza mindenkiből a hazafias érzelmeket, mint a Fejbőr néha már részegen sem komolyan gondolható, felvállalhatatlan fröcsögése. Szóba kerülnek a határon túli magyarok, Trianon, az Eu...  Summa summarum: nézzétek, hallgassátok, érezzétek! Így tovább Szabi!

Szólj hozzá! · 1 trackback


A bejegyzés trackback címe:

https://kornelete.blog.hu/api/trackback/id/tr201379384

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Botrány: 400-an beszéltek magyarul egy szlovákiai faluban 2009.09.15. 13:08:03

100-5000 euróig terjedő büntetést szabhatnak ki arra, aki megszegi a szlovák nyelvtörvény rendelkezéseit, és a hivatalos érintkezés során nem szlovákul szólal meg. Ha például egy rendőr, vagy tűzoltó nem szlovákul szól a társához, vagy egy állampolgárh...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása